Retourneren

Het kan voorkomen dat u uw een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Daarna heeft u tot maximaal 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren.  

 

U kunt uw producten retour laten halen. Hier huren wij een extern transportbedrijf voor in. De kosten hiervan kunnen erg variëren, vanaf €40,- tot ongeveer €100,-. Dit is afhankelijk van het product en de plaats waar naartoe gereden moet worden. 


De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief de retourkosten en voorgaande bezorgkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in - indien redelijkerwijze mogelijk - de originele verpakking.