10% korting tijdens 1e en 2e Paasdag! Kom op tijd want OP=OP

De lente is officieel van start gegaan en dat betekent niet alleen lekker weer en bloeiende bomen, maar ook spectaculaire aanbiedingen bij De Meubel Importeur. Toe aan een frisse lentebries door je interieur? Met de meubels van De Meubel Importeur geef je je interieur een prachtige make-over.

Bezoek ons met Pasen 

Industrieweg 7 Grootbroek
Wij zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur

10% extra korting

Vernieuwing in huis moet niet ten koste gaan van je portemonnee vinden wij bij De Meubel Importeur. Daarom houden we de prijzen laag en krijg je tijdens Pasen maar liefst 10% extra korting wanneer je een bestelling in de winkel plaatst. Doordat de meubels direct van de fabriek bij jou thuis worden geleverd en er dus geen grote winkelpanden en tussenpersonen nodig zijn, weten wij de prijzen laag te houden. Niet voor niks mogen wij ons de goedkoopste van Nederland noemen!

 

Binnen het uitgebreide assortiment zijn er meer dan 5000 meubels direct uit voorraad leverbaar. Van stijlvolle eetkamerstoelen tot elegante eettafels en van robuuste kasten tot trendy salontafels, er is een meubel voor elke smaak en elke ruimte. Door dit diverse aanbod, de kwaliteit en de klantgerichte service beoordelen klanten ons bedrijf met een 4.9 uit 5.0!

Laat je inspireren

Vier de lente en vernieuw jouw interieur met één van onze prachtige meubels. Wees welkom in de showroom in Grootebroek, laat je inspireren en geef je huis de make-over die het verdient. Bezoek De Meubel Importeur dit paasweekend en profiteer van de feestelijke paasactie.

 

Industrieweg 7
1613KT Grootebroek
0228 785 883